dinsdag 28 december 2010

Merry Christmas!

Zag ze er niet stralend uit na een ganse dag hapjes maken? Lets call this part 'The beauty and the beast'...Kerstavond was gezellig met heel veel lekkers en een gezellig hoopje mensen...uit goede gewoonte hadden wa natuurlijk veel te veel en konden we de voorbije dagen verder genieten van al dat lekkers (sushi, stuffed tomatoes, ShrimpsMint&Grapefruit, fetasalade, Quinoa with chicken, stuffed mushrooms, meatballs, ham'n melon, scallops, tapenades, cheesecake, fruitsalade and lots of sweet cookies).



The beast was wearing a 'Wifebeater', bij ons beter bekend als een marcelleke! De amerikaanse versie komt in ieder geval in onze lijst met lokale woordenschat...De kroon was een kadootje uit de crackers, traditionele engelse pakjes die ploffen als je ze openmaakt en enkele zeer nutteloze verrassingen bevatten!!! Waaronder dit domme tweetalige mopje:
What Reindeer has the cleanest antlers?
- Cornet
Quelle renne possède les bois les plus propre?
- Un Cornet
De das was een afspraak met James die hij jammergenoeg die avond niet nakwam...
Op kerstdag genoot Conner (zoon van Mandi) van een zoveelste spelletje op zijn splinternieuwe PSP, zelf een knuffel van Grand-grandmother June kon hem niet afleiden! Ik moet toegeven het spul is best verslavend.
En oh ja, Samantha...Betties jongste dochter sprong zomaar even binnen op kerstavond en at gezellig een hapje mee...the Antigonish way...they come and go : )!


En overgrootmoeder June, die kreeg op kerstdag de laatste cracker en was zeer blij met het kleine vouwspiegeltje inside! Ze kookte die dag voor een dozijn en het was om duimen en vingers bij af te likken!!! Thanks for the big Chrismasdinner June!!!
It was De-li-cious...

A happy Christmas and a Merry NewYear...; )

G'dnight-G'dmorning...
T&H.

1 opmerking:

  1. Zo te lezen en te zien "de hoorn des overvloeds":meer moet dat niet zijn! Doe zo voort jongens en stopt aub tijdig eind volgend jaar (heb jem!?) Mis jullie allebei. Bibi.

    ps. k ga morgen met de paster naar west fleteren. Zal ook wel ok zijn!!!!

    BeantwoordenVerwijderen