zondag 21 november 2010

Montréal Canadiens vs.Toronto Maple Leafs!

Zoals sommigen onder jullie al weten zijn we onverwachts terug in Montréal, voor degenen die het nog niet wisten...we zijn onverwachts terug in Montréal! Das nie altijd slecht want daardoor kregen we de kans de ijshokey clash van Montréal vs.Toronto mee te pikken!
In het algemeen klassement zijn de Maple Leafs een staartploeg en staan de Canadiens derdes maar tzijn buurtsteden en dus echt wel rivalen gezien de compititie volledig Noord - Amerika omvat! tBleek trouwens zeer uitzonderlijk dat we zomaar in Centre Bell tickets konden kopen maar blijkbaar vond de verkoper ons best wel aardig!
 

De Canadiens wonnen de game met 2 tegen 0! Zo'n wedstrijd is ongelooflijk om naar te kijken. Dit is echt één van de coolste sporten om live te zien...incroyable! Beestig sfeerke in de arena en een fantastische sport, nu ja we hadden het reglement niet volledig door maar één ding is zeker! Bijna alles mag...vré de maks!!!

Carey Price is volgens mij echt nen topkeeper in NHL, zijn naam werd toch meerdere malen door het publiek gescandeerd en hij was echt beresterk! Hier met een 'glove save'...

kHebt u beloofd é JeePee...; )

(foto's gepikt van www.nhl.com)

Groetekes

T&H.

5 opmerkingen:

  1. Er wa toch vroeger al enige affiniteit met deze sport. Heb toch zo'n stickie staan op de gang boven "diamont 400 cooper-go hard, go home". t Zal wel de max. geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Na de spanning, de ontspanning, zal ook wel deugd doen.
    Vertrek naar Nova Scotia reeds gepland? Ben benieuwd....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey H&T,

    Leuk om jullie avonturen - die trouwens entertainend zijn geschreven - te volgen! Ongeloflijk dat jullie al meer dan een maand weg zijn! De tijd vliegt!

    Nog veel plezier daar. Zorg goed voor de beestjes, maar vooral voor elkaar.

    Kus,
    Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  4. trippertjes! dacht al van wow under kiekjes zijn ni slecht haha...speciaal iets voor jullie vogelaars: superzalig! http://www.youtube.com/watch?v=VjE0Kdfos4Y
    take care! buurman is de van al ok? yooo

    BeantwoordenVerwijderen