zondag 14 november 2010

Meet The Westfalia?

Vrienden en vriendinnen, na een 14daagse zoektocht, mag ik jullie voorstellen...ons huis voor de komende weken, maanden, wie weet jaren : )...


Na 14 dagen zoeken en verschillende overwegingen is er een winnaar uit de bus gekomen, Volkswagen Westfalia LT28, bouwjaar 1995! Bovendien is het de enige betaalbare camper in een straal van 150 km die volledig is geisoleerd, ma dan ook volledig voor de Canadese winter!
Dit gemotoriseerd huis is nog niet van ons want woensdag wordt ie nog eens volledig onderworpen aan een mechanische check-up bij een volkswagendealer in ons bijzijn.
Ons akkoord is als volgt: CHECK UP - OK...WESTFALIA IT IS!!! Tis ook een camper die we met een beetje meeval zonder veel verlies kunnen doorverkopen. We zoeken nog een naam en als iemand zo vriendelijk wil zijn ons een zelfklevende BELGISCHE VLAG op te sturen zou dat heel fijn zijn, zo kunnen we de duitse D camoufleren om alle misverstanden tevermijden. Jah tis duitse import, manueel geschakeld en DIESEL, which is very fan-tas-tic!

Salut

T&H.

6 opmerkingen:

  1. Wow, die ziet er leuk uit (hopelijk is hij ook goed...)
    Ik vermoed dat jullie Anne Laure dan binnenkort zullen verlaten. Wees in ieder geval voorzichtig en geniet verder van de natuurpracht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik blijf oefenen en red me wellicht zelf zoals meestal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waw! Schoon bakske!
    Ik had het niet zo groot verwacht, maar het zal wel leuk reizen worden met zo een comfortabel voiture.
    Liefs
    Mama

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De max!! Ik zal eens wat Belgische vlagskes maken om er in te hangen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Is een Italiaanse vlag ook goed?
    :)
    Mooie camper!!!
    Hopelijk goed nieuws bij de chech-up.
    Geniet ervan
    Enzann

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ELke vlag is goed!!! Laat maar komen die handel...Anne Laure Debay, 725 Rue des Irlandais J0S1GO - Howick of ons volgende adres Betty Sharpe, 1 Ohio Lake Road B2G2K8 Antigonisch, Nova Scotia!!!
    Groetjes

    HanTho.

    BeantwoordenVerwijderen