zaterdag 30 oktober 2010

Hotel Viger, International Tourist Get Together...


In onze zoektocht naar een betaalbare overnachting kwamen we in dit redelijk gedateerde hotelletje terecht. L'auberge de Jeunesse was volzet, tenminste wat de kamers voor twee betrof dus trokken we verder de stad in en besloten we voor een betaalbaar etablissement te gaan vlak boij de oude stad. Eén klein detail...onze kamer is in de kelder : )


En ja we zijn er heel vroeg bij gezien we om 16u plaatselijke tijd snel een dutje wouden doen en bijgevolg op dit moment klaar wakker zijn maar bij deze een ideaal moment om de blog te spijzen en onze dag te plannen. Denk nu maar niet dat het elke dag zo'n uitgebreid verslag zal zijn! Om 8 uur wacht ons trouwens een Continentaal Ontbijt...en dit allemaal aan een schappelijke prijs!


Op onze eerste verkenning door de stad en in afwachting van de almachtige eland focuste ik mijn lens op deze rare vogel, of is het een eekhoorn...prachtig toch...natuur in de stad!

Groetjes

Thomas en Hannah

Day One...finally...


Na een kort maar krachtig en toch wel emotioneel afscheid van onze familie stond deze Airbus A 130 van Air Transat op on te wachten. 5559 km waren we nog gescheiden van onze eerste bestemming. Het was een feit, er was geen weg terug...Canada here we come!Ongeveer halfweg ten zuiden van Groenland en al kostelijk vermaakt met een deel uit de 'Twilight Saga', een wat ons betreft redelijk onnozele tienerfilm maar ja...om de tijd te doden hé! En geef toe na de film zagen we er toch gelukkig uit (zie onder!)...De tweede film was trouwens niet veel beter, getiteld 'Prince of Persia'...


Hangtime...moe meer tevreden!!!

Thomas en Hannah.Bedankt allemaal...


Er was genoeg voor iedereen...hopelijk hebben jullie ervan genoten! Wij in ieder geval...jullie bedankt om er te zijn, voor de attenties en de gezellige sfeer in het KASTEEL (bedankt Ilse en succec in den Ameriek!).


En de gastheer zag dat het goed was...niet toevallig hé die concentratie gasten daar rond de 'buffetttafel'...haha...

 

Bedankt vrienden en familie, de bons zijn goed besteed aan warme onderbroekskes, nog wat speciale hi-tech reisspullen en katoenen 'inside' slaapzakhoesen. De centjes...die nemen we gewoon mee natuurlijk!!!

Groetjes

Thomas en Hannah.

donderdag 21 oktober 2010

Morgen is er feest...De boodschappen zijn gedaan, de brouwer is onderweg...hopelijk zijn jullie het niet vergeten!!! Nog zeven dagen, de spanning stijgt maar wij zijn er helemaal klaar voor.

Tot morgen vrienden!!!

T&H.